top

[Tutorial]Tentacul

 
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului ro-tutoriale.co.cc -> Tutoriale
Autor Mesaj
Flo51n
Admin
Admin


Data inscrierii: 07/Mar/2008
Mesaje: 58

MesajTrimis: 12/04/2008 10:33    Titlul subiectului: [Tutorial]Tentacul Raspunde cu citat (quote)

Pas 1. Deschideti un document 300px x 300px.
Pas 2. Din paleta de nuanțe alegeti DDDDDD (gri deschis). Apasati Paint Bucket Tool (G) si faceti clic in interiorul documentului.

Pas 3. Adaugati un strat nou (Layer 1).

Pas 4. Apasati Rectangular Marquee Tool (M), faceti o selectie similara celei din imaginea de mai jos.

[Tutorial]Tentacul [Tutorial]Tentacul

Pas 5. Apasati tasta D (foreground negru). Apasati Paint Bucket Tool (G) si faceti clic in interiorul documentului (selectia va fi umpluta cu negru).

Pas 4. Adaugati un înveliș nou (Layer 2).

Pas 5. Apasati tasta X (foreground alb). Apasati Paint Bucket Tool (G) si faceti clic in interiorul documentului (selectia va fi umpluta cu alb).

Pas 6. Select -> Deselect.

Pas 7. Avand Layer 2 selectat apasati Filter -> Blur -> Gaussian Blur, setati Radius 5.

Pas 8. Avand stratul Layer 2 selectat apasati CTRL+E. Layer 1 si Layer 2 se vor uni obtinandu-se Layer 1.

Pas 9. Edit -> Transform -> Distort. Se apasa SHIFT + ALT se face clic pe coltul din stanga jos (al selectiei) si se trage spre centru pana se obtine o imagine similara celei de mai jos, apoi se apasa Enter.

[Tutorial]Tentacul [Tutorial]Tentacul

Pas 10. Filter -> Distort -> Shear. Realizati o alura a curbei similara celei de mai jos.

[Tutorial]Tentacul [Tutorial]Tentacul

Pas 11. Filter -> Artistic -> Plastic Warp cu parametri:
Highlight Strenght: 10
Detail: 10
Smothness: 2

Pas 12. Adaugati un strat nou (Layer 2).

Pas 13. Apasati Brush Tool (B) apoi clic dreapta pe imagine, selectati:
Master Diameter: 30px


Pas 14. Din paleta de colorații alegeti FF0000 (rosu). Faceti clic din loc in loc pe suprafata tentaculului.

Pas 15. Avand stratul Layer 2 selectat apasati tasta CTRL si faceti clic pe stratul Layer 1. Apasati simultan tastele CTRL+SHIFT+I apoi tasta DELETE (culoarea rosie a ramas doar deasupra suprafetei tentaculului).

Pas 16. Select -> Deselect. Imaginea obtinuta este similara celei de mai jos.

[Tutorial]Tentacul [Tutorial]Tentacul
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului ro-tutoriale.co.cc -> Tutoriale Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro